Zdravé pečivo

Kváskový chlieb

Historicky najstarší a najefektívnejši spôsob prípravy chleba, ktorý sa zachoval vďaka pozitývnim učínkom na ľudský organizmus je Práve kváskový chlieb. Kvások je fermentovaná zmes múky s vodou, u ktorej enzýmy rozkladajú škroby na jednoduché sacharidy. Tými sa živia kvasinky a baktérie prirodzene sa vyskytujúce v múke. Baktérie následne vytvárajú kyseliny zodpovedné za typickú chuť a kvasinky kypria cesto. Jednoducho, ten pravý chlieb pre vaše zdravie.

cena: 2,70 €
gramáž: 950g

 

Mrkvový chlieb

Mrkva je vzácna z dôvodu obsahu betakaroténu, vitamínom A,B,C,D a vlákniny. Vhodným technologickým postupom pri príprave tohto chleba sú všetky látky obsiahnuté v mrkve zachované. Neodmysliteľnou súčasťou chleba sú aj ľanové semienka, ktoré majú vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín omega 3 a sú bohatým zdrojom vlákniny.

cena: 2,30 €
gramáž: 560g

 

Slnečnicový špaldový chlieb

Prečo práve slnečnicový chlieb? Pretože, slnečnicové semienka sú zdrojom nenasýtených mastných kyselín, minerálov a vitamínov, ktoré majú blahodárny účinok na ľudský organizmus a skvelo chutia.

cena: 1,59 €
gramáž: 500g

 

Celozrnná parená knedľa

Sme jedineční na trhu v okolí tým, že naša knedľa je pripravovaná z kombinácie kvalitných celozrnných múk. Výnimočná je nie len svojou chuťou, ale aj energetickou hodnotou. Posúďte sami…

cena: 1,89 €
gramáž: 600g

 

Špaldová bagetka

Špalda je výnimočná špecifickým obsahom bielkovín, tukov a sacharidov, vitamínov, minerálov a vlákniny. Tak prečo si odopierať bagetky, keď vďaka špalde už nemusíme?

cena: 0,59 €
gramáž: 80g

 

Celozrnno – Špaldové praclíky

Himalájska soľ, škorica, bio rasca, sezam alebo čistý? Výber už necháme na vás. Ale vedzte, že každý jeden praclík, nie len poteší vaše chuťové poháriky, ale zároveň prispeje k správnemu fungovaniu vášho organizmu. Tak prečo si odopierať zdravé sladké alebo slané potešenie?

cena: 0,59 €
gramáž: 80g

 

 

Objednávky na 0907 021 334

Pečieme vždy v utorok a v piatok. Poprosíme Vás, aby ste objednávky realizovali najneskôr 24 hodín pred termínom pečenia.