Príprava jedál

Kde jedlo varíme


Vaše jedlo pripravujeme v peknom zrekonštruovanom vidieckom domčeku, v ktorého záhradke v čase priaznivých prírodných podmienok počas jari, leta a jesene pestujeme bylinky, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou vašich jedál, aby ste každý deň mohli zažívať malý festival pre chuťové bunky.

Ako jedlo varíme

1.Výber surovín

Aby sme vyhoveli najnáročnejším požiadavkám našich zákazníkov, starostlivo vyberáme tie najčerstvejšie a najkvalitnejšie suroviny od vybraných a vopred overených dodávateľov.

2.Kontrola

Certifikát HACCP, ktorého sme držiteľmi zaručuje bezpečnosť a vysokú kvalitu vo všetkých fázach manipulácie so surovinami, pokrmami, skladovania a distribúcie.

HACCP je založený na Codexe Alimentarius, ktorý bol vyvinutý medzinárodnými organizáciami: Organizáciou pre potraviny a poľnohospodárstvo Spojených národov (Food and Agricultural Organization of the United Nations) a Svetovou zdravotníckou organizáciou (World Health Organization).

 


3.Príprava jedla

Čím sa naše jedlo odlišuje od ostatných?

Starostlivý výber zdravých surovín, presné dodržiavanie receptúry a najmodernejšíe vybavenie našej kuchyne spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky moderného a zdravého varenia. Sme presvedčení o tom, že kvalitná technológia ide ruku v ruke s kvalitnou stravou.

Ale hlavne a predovšetkým – varíme s láskou!

4.Balenie a distribúcia

Pri balení nášho jedla dodržiavame prísne hygienické normy. Váženie jednotlivých porcií jedla vykonávame pod prísnym dohľadom, aby ste vždy dostali nami deklarované porcie so správnou výživovou hodnotou.

Bezpečná preprava jedla k vám prebieha v špeciálnych termoportoch, ktoré zaručujú hygienicky nezávadnú distribúciu a dodržanie prísnych hygienických podmienok teplotného reťazca.